No plans, no worries...
Door: de Wampies
Blijf op de hoogte en volg Annet & Maaike
10 December 2010 | Australië, Brisbane
Annet 06.50: Goeirmorgen Wampiosie. Ben je er klaar voor?! :) Nog ff tip van de dag: oude laarzen aan en gympies id tas! kus
Maaike 07.12: Goedemorgen! Goeie tip, klein probleem: heb geen oude laarzen hahaha. Gympies gaan dus gewoon aan!!
Maaike: 07.25: visite!!! Mel en Deb op de koffie!
Annet 07.34: Wat leuk!
Annet 07.36: We zijn on the road!
Maaike 07.44: Wij ook! Brrr wat is het koud! Niks aan buuten! Heb de beenwarmers mee om over de hose heen te doen in London. We zijn een kilo snoep rijker. Wihaa!
Annet 07.45: Hahaaaa lekkerrrr tot straks!
Maaike: 07.46: Heb echt geen idee waar we in moeten stappen op Schiphol en of ie dan in 1x doorgaat naar Brussel... WEet u dat???
Annet 07.46: Hahahaha, uhm nee... staat dat niet op ticket???
Maaike 07.47: Nopes, want je kunt op elk station in NL opstappen. Broeders zoekt nu al op internet. Haha... Lekkere voorbereiding!
Annet 07.49: Hahahah... ach wampie style he?! ;)
Maaike 07.50: Straks gaat ie helemaal niet om 10.00 uur. staat niks op ticket over tijden. Alleen tijd in Brussel. 13.59 vertek. hahahah
Annet 07.51: Niet??? Jonge! En nu?Moeten we dus ff tijd van trein hebben?
Maaike: 08.01: Vertraging tot 90 minuten.Aantal trein opgeheven van 3 tot 5 dec. Advies wordt gegeven om niet te reizen ivm het weer in Frankrijk en Engeland.
Annet 08.02: Dat meen je niet! Wahhaaa we gaan gewoon!
Maaike 08.03: OP naar die NS desk, informeren maar!
Annet 08.03: Prrrrecies!Check ik je daar ik dump de family @ starbucks!
Na een ietwat chaotisch vertrek van Schiphol, zaten we uiteindelijk toch al 23.30uur bij Ozzie mate Tim op de bank in London. Graag willen we de familieleden en lieve vrienden bedanken, en het gebaar van zuslief Mol met de zakdoekjes, voor de komst naar Schiphol. Super! London, uurtje vliegen toch? Voor de Wampies al een wereldreis op zich. Wij doen er zo'n 17 uur over. Ach no worries, de wampies hebben eeuwige vakantie!
Na een uitgebreid ontbijt nam tourguide Tim ons op versneld tempo mee naar de toeristische sites van London. Oh kijk, de Big Ben! Foto! Oh kijk, Westminster Abbey, foto! Oh kijk, Buckingham Palace, Foto! Oh de Tower bridge, Foto! Zoals jullie wel weten doen de wampies op hun dooie gemakkie en hadden ze moeite Tim bij te houden. Tijd om bij te komen kregen we eindelijk bij Convent Garden in een typical English Pub waar we lauw biertje en Sunday Roast nuttigden. Om ook nog even de combi van kerst & winter volop mee te pakken, deden we samen met de housemates van Tim een bezoekie aan Winter Wonder Land. Ook Thomas, een Fransman met wie in Zweden hebben gestudeerd en nu in London woont, sloot aan. 3 gluhwein later waren de wampies gelukkig, doch onderkoeld en genoten van alle pracht en praal incl de supermouse in kersteditie. Ook in london stonden de fans van de wampies in rijen van 2 om afscheid te nemen en hebben we gezellig wat gedronken met Mieke en Remco, collegaatje van Maaike.
2 korte vluchten, een layover, een busritje en zo'n 30 uur later stonden wampies zowaar downunder. een logische stap voor de wampies was dan ook: Lijk dumpen en aan de bar hangen met een heerlijk koud biertje. Een groep Samoanen stond een potje te freestylen, en toen kwam bij de Wampies een klein beetje meer het besef incl een traantje: we zijn er!!!
Terugkomend op de titel van dit opstel, No plans, No worries... Plans hebben we nog steeds niet. We kunnen nog alle kanten op. We wachten nog op de gouden tip! Eerste sollicitaties zijn de deur uit, maar vanaf zondag 10.00uur staan we wel op straat. En waar de Wampies dan heen gaan.... To be Continued!!!
Uiteraard hebben we weer een Australisch nummer waar we op te bereiken zijn vanaf heden ipv het Nederlandse nummer:
Maaike: +61-410-759312
Annet: +61-410-780107
See you when I see you! Hoiii!! xx
10 December 2010 - 07:02
Barbalala:
Yeeuuuh!!! Veilig aangekomen!
Super Mouse is vet! Altijd vast ritje op kermis in 'Ujen'.
Chill ze ladies!
Kus -
10 December 2010 - 07:21
Rieke:
Een prachtig opstel! Zeker de supermouse in kersteditie doet het goed in het verhaal. Gouden tip? goede voorbereiding is het halve werk?
have fun!! -
10 December 2010 - 07:25
Leonie:
Netje! wat een heerlijk verhaal weer, ik zie het je vertellen haha! Ik heb gelijk een abonnement genomen op je verslagen, wil niets missen!
waar komt de naam wampies vandaan?
geniet lekker daar, hier komt volgende week weer hels-wintersweer brrrrrrr!!!
Liefs leonie -
10 December 2010 - 08:13
Zus Mol:
O o o een goede start is het halve werk!
KUS -
10 December 2010 - 09:26
Regster:
Heej Hallo Daar,
Wat een mooi vertrek wieder! Passend bij de Wampies en alles komt op de poten terecht! :-) Geniet ervan!
xx -
10 December 2010 - 09:27
Sanneke:
Lekkere nummertjes hoor! De avontuurtjes zien er nu alweer goed uit! Wou dat ik op 1 van die bootjes zat als zeilmeisje! Mooie cliffhanger btw, ik wacht in spanning!
Voor nu: Geniet! Ennuh, rustig aan dan breekt het lijntje niet!
10 December 2010 - 09:35
Laura:
Hey dushi,
Wat fijn dat jullie goed aangekomen zijn! ik was toch nog even zenuwachtig ;) geniet van alles!!
x lau -
10 December 2010 - 09:59
Cynthia:
Hey die lieve wampie's,
Heerlijk om weer wat van jullie te lezen, weer hele avonturen beleefd haha.. Bij jullie is het heerlijk weer, wij zijn zondag terug gekomen en koud dat het hier was!!!!In Barcalona was het z'n 15 graden heerlijk dus haha...Wij missen je Maaike en Annet .. Dikke zoen Mark en Cynthia -
10 December 2010 - 11:47
LINDA:
Heerlijk die korte broeken en shirtsies... Top dat jullie goed aangekomen zijn.
Jaloers zit ik hier met mijn winterboots aan en sjaal (lees: CV doet het niet meer).
Alright, have fun xxxxx -
10 December 2010 - 13:10
Sikke&lotte@schiphol:
Mooi om te lezen hoe goed uitzwaaien heeft geholpen dat jullie veilig zijn aangekomen! Voor de verandering zitten jullie aan de andere kant van de wereld en vertrekken wij weer ff naar gambia... :D verlies elkaar niet uit het oog!!! Dikke vette smakkerd! -
10 December 2010 - 15:08
Elsemieke:
Jippie jippie, de verhalen zijn weer begonnen! Prima leesvoer voor bij een kopje thee op de bank. Keep up the good 'work' ladies!!!!
Dikke kussen -
10 December 2010 - 15:46
Jo:
Jaaa hoor, heerlijke start voor een ongeplande reis zou ik zo zeggen :)
Ben wel weer jaloers op jullie temperaturen, hier nog steeds glad en sneeuw....
Gisteren vette party gehad van ING vlakbij jullie oude huissie in de arena :) Heb ING got talent smartlappen gewonnen hihi
Enjoy en ben benieuwd naar de verhalen!! Liefs Jo -
10 December 2010 - 18:56
Tante Hankske:
Meiden, fijn dat jullie veilig zijn beland in het prachtige verre oosten.Natuurlijk zijn we uitermate tevreden met het vooruitzicht op zeer vermakelijke reisverslagen...........Geniet van alles wat op jullie pad komt en we hopen dat er binnenkort een riante villa als logeeradres aangeboden wordt.Groetjes en knuffels vanuit een glibberig en regenachtig 7-aar. -
12 December 2010 - 05:22
Wendy:
Hoi Mol en Meike! Wat een spanning zo voor jullie vertrek! gelukkig is het allemaal goed gekomen. Wij zijn nu 4 dagen in Bangkok en hebben het goed naar ons zin. Vanavond vertekken we met een nachtbus naar Chiang Mai. Dat wordt dus een lekker gebroken nachtje ;-)
Have fun!
x -
12 December 2010 - 18:36
Miek:
Hallo allebei!
je laatste fan hier! Jullie zittten zo te zien idd ver in de plus met het aantal graden buiten!! beter dan in Londen Brrrr!
Heel veel plezier en lekker aan het koude bier ipv glühwein!
x Miek -
13 December 2010 - 08:07
Bouke:
Wat leuk om te lezen!!! Heel veel genieten daar!!! -
13 December 2010 - 18:08
Aaf..:
Ooh het kippenvel gevoel heb ik alweer bereikt. Ik heb ontdekt dat het echt jaloezie is... Dames geniet volop en doe voorzichtig met alle overstromingen die er zijn. Zorg ervoor dat je een goed en warm plekje hebt. Enjoy!
Leafs Aaf -
13 December 2010 - 20:07
Simone:
Zo dames,het begint weer goed met jullie.Geweldig dat we weer van jullie belevenissen mee mogen genieten,we zijn weer helemaal inn the mood.Dat wordt weer genieten de komende maanden(jaar?).Wij wensen jullie veel plezier en pas goed op elkaar want we zien jullie graag weer heelhuids terug in dit koude kikkerlandje.Liefs Jan en Simone.XX -
21 December 2010 - 21:13
Debora:
Zo meiden, jullie hebben er alweer een heel avontuur op zitten! Mooi om de verhalen weer te lezen :)
Maaike: leuk dat je nog aan de verjaardag van Marco had gedacht!
Is het nog gelukt met de sollicitaties?
Hier is nog volop sneeuw, alles wit - wit - wit!
Lekker genieten samen!
Liefs, Debje