Het is weer tijd, de hoogste tijd...
Door: de Wampies
Blijf op de hoogte en volg Annet & Maaike
21 September 2009 | Nieuw Zeeland, Wanaka
Dit is het dan... het laatste bericht uit new zealand! Na hier zo'n 7 maanden te hebben gewoond is het toch wel een afsluiting van een era. Met pijn in het hart zullen ze wampies vrijdag Wanaka verlaten en paar dagen doorbrengen in Chirstchurch. Maar maandag de 28e moeten we toch echt nieuw zeeland veruilen voor Australie. Is Nieuw Zeeland de Maori cultuur, het teletubbielandschap, de kiwi's en de kiwivogels, wordt AUstralie de Aborignals, kangaroes en surfgolfjes.
De afgelopen weken zijn als een snelle kiwivogel voorbij gevlogen. Het kan dan ook niet anders dan dat we nog wat feestjes hebben gehad en ook nog wat prijzen binnen hebben gehaald, zoals een jetboatride in Queenstown. Op het personeelsfeest, met als thema de letter C (ofterwijl verkleed je als iets dat begint met de letter C) liepen mensen als carrots, de film Cool Running incl bobslee, crabs, cows, clowns en... De Wampies en Kimberly als coathangers. DIt mooie kartonnen outfit zorgde ervoor dat de Wampies die jetboatride binnen haalden. Met ee lichtelijke katertje stapten ze een week later in die jetboat en zoefden ze zoals 2 sjoelschijfjes over de sjoelbaan schuiven, zo de rivier over, 360 graden turns werden gemaakt alsof het niks was. En uiteraard kwam Maaik lichtelijk misselijk die boot uit na 50 minuten heen en weer te hebben geskeurd.
Maaike's verjaardag feest was ook een groot succes. Het thema was beachparty en iedereen kwam verkleed. De openhaard stond op standje sumatra en de zonnebrand factor 30 was bij velen op den nase te vinden. Tot op heden dag heeft iedereen het nog over deze avond en het Mol de blaren nog steeds op de pootjes staan door het dragen en achteruit lopen op de kleine flippertjes van het recycling centre. De foto's zijn het bekijken waard. We hebben getracht een selectie te maken van 800.080 foto's en hopen dan ook dat jullie een goede impressie krijgen van deze bijzondere avond!
De komende dagen staan in het teken van de laatste keer snowboarden en werken. Najah, werken.... noem het maar gerust "skyven", of in het Nederlands is het ook wel bekend als rondspatsieren. Ook staan er (natuurlijk) nog een paar feestjes gepland en op vrijdag een afscheidsontbijtje met onze vrienden. De rust keert weder in Wanaka... De partygirls, zoals we nu worden genoemd, verlaten het durp. Quote: " You dont need any partypils, if you've got the partygirls. Just invite the partygirls."
WE vliegen naar Brisbane en meeten daar onze vrienden die we in Centraal America hebben ontmoet. Vanaf Brisbane reizen we via de alomwelbekende Gold Coast zo door naar Melbourne om daar met onze huisgenoot Brendan (ook wel opa genoemd gezien zijn leeftijd, 34jaar) en Bryan, die op de koffie was geweest in Auckland, een feesje te bouwen. Eind oktober zullen de Wampies weder keren naar New Zealand, we kunnen er immers niet genoeg van krijgen. En dan lieve computerbuiskindertjes, kunnen jullie ons op 6 november om 5.30am sochtends dus, najah, snachts, ophalen op Skiphol! Tot dan he?! IEDEREEN! We verwachten jullie allen. SUCCES!!!
Enjoy the partypics! ;)
21 September 2009 - 06:59
Sanneke:
YESSSSSSSS!!!
Daar ben ik weer! De eerste :P!
Goed bezig daarohh! En hoewel jullie vinden dat de tijd vliegt, kijk ik de dagen om, zodat ik eindelijk ook weer van de partygirls kan genieten!
Foto's zien er goed uit ;)
Geniet nog effe daaroh! Ennuh, remember: rustig aan dan breekt het lijntje niet!
21 September 2009 - 14:23
Ceetje:
Hey die lieve zussie en adoptie zussie, wat geweldig om weer jullie avondtuurlijke verhalen te lezen. Tja, en dan vliegt de tijd, want over een kleine 8 weken staan jullie weer op Nederlandse bodem. Wat een tijd zeg half zes hahah, ik ben blij dat mijn vriend 10 mijn van schiphol woont hahaha. Wat een mazzel. meiden geniet er nog even goed van.. Ik mis jullie en kijk uit naar 6 november..
Dikke dikke knuffel, Cynthia -
21 September 2009 - 14:26
Barbalalaaa:
Hoi,
Wah!! Ik heb in een scheur gelegen bij foto 2 saaie dozen, :D.
Heeeeeel veeeeel plezier nog de laatste dikke maand!
Dikke kus Barbara -
21 September 2009 - 15:31
Elsemieke:
Hai skattie!!!
Siest goes aus!!!! Maar ook wel lekker om even iets nieuws te zien.
Of dat afhalen wat wordt, dat weet ik zo net nog niet, maar zie je wel heel graag in november weer terug. Alleen voor 'een kopje thee' ;-)
Take care!
Kuskus -
21 September 2009 - 16:37
Lotte:
Hee Wampies!
De OPW hippies (is hier tussen de echte Grunningers onze bijnaam) hebben weer genoten van jullie verhaal! :D
Ziet er echt super uit daar! Wat een natuur...
Enjoy the rest of the trip en tot november...
Liefs,
Lotte & Sikke -
21 September 2009 - 17:04
Linda:
Hey meiden, wat gaat de tijd hard. Een jaar is alweer bijna voorbij!
Geniet er nog extra van de laatste weken.
Tristan wil jullie heeeel graag ophalen, maar helaas moet zijn mama werken om 7 uur... :(
Nou, dan komen we jullie wel snel opzoeken.
Hou jullie nog even taai!
Liefs Linda -
22 September 2009 - 10:45
Rianne:
hey meiden.
Leuk verslag.
De tijd gaat zo snel.
Geniet van de laatste weken. Kan er helaas niet zijn om jullie op te halen, maar wellicht zie ik jullie snel.
x rian -
22 September 2009 - 17:51
Homie:
hoooi!!! gaaf!!! tot erg snel!!! zoen!!!!!! -
22 September 2009 - 19:05
Lammert:
Wat ben ik trots op je,nee super trots.
Annet die zich gelukkig voelt aan de andere kant van de wereld,en die we zo ontzetend missen en annet ons ook.
Maar dat deze dingen samen gaan DAT IS LEVEN en jij leeft dat leven.
Annet ik hou van je liefs lammert. -
22 September 2009 - 19:14
Rieke:
dag partygirls,
aiaiaiai de sensatie van de supermouse is er niks bij. jullie maken mooie dingen mee! ennuh 6 nov half 6? kon het niet vroeger? vond zeer mooi dat ik vorige week gebeld werd. helaas zat ik in een vergadering en kon ik niet te lang bellen. volgende keer beter! tip tap top, paardje in galop tot snel!!!
kus voor de kop uit Grun!! -
22 September 2009 - 19:37
Debje:
Hey meiden,
Goed weer van jullie te horen. Dus dit was Nieuw Zeeland... Nou, volgens mij hebben jullie een toptijd gehad daar! Feestje ziet er idd erg gezellig uit!
Veel plezier nog de laatste paar weken en tot in november!!
X Debje -
24 September 2009 - 08:36
Ceetje:
Ik mis je Maaike, je bent en blijft mijn Toppertje van een ZUS!!!! Ik ben zo blij met je en HOU HEEL VEEL VAN JE!!!! Nu zit er nog een oceaan tussen ons, over een aantal weken mag ik je weer omarmen op Schiphol:-):-):-), en ik neem Mark mee:-)!!! IK mis je en Hou van je!!! Tot vrijdag 6 november. weet je gelijk dat het een vrijdag is;-)
Heel dikke kus van je Zus -
24 September 2009 - 12:39
Opa En Yvonne:
Gezellig om weer even jullie verhalen gelezen te hebben Foto s waren erg indrukwekkend. Geniet nog even van al het moois wat er te bieden is.Veelliefs van opa en mij Tot in het koude kikkerland. -
25 September 2009 - 02:54
Tom En Bel:
he Wampies!
nog heel even! Geniet nog maar goed. Veel plezier in oz. Wij hebben nog 1 dag te gaan. morgen Schiphol, ahhhh!!! -
06 Oktober 2009 - 23:55
Fjed:
heey wampies,
jajajaja sorry sorry sorry, na veel gescheld gekl... en gek.., eindelijk de moed opgegeven een voor et eerst vwn mijn leven een nieuwe pc gekocht, helaas rip mijn oude trouwe kolen gestookte vriend was aan vervanging toe.
nu weer helemaal bijgelezen en nog meer jalours op jullie trip, toch wel blij te horen dat jullie 6 november weer in ons crisislandje aanwezig zullen zijn.
ik land, zee en bergen verzetten om jullie welkom te heten, is notabene bij mij om de hoek, dus moet lukken. vergeet ff niet om te checken wat je wel n niet mag invoeren, staat zo lullig als we jullie meteen weer mogen uitzwaaien voor een paar maanden gevangenis toch?
nou sheila's, good on ye, be carefull and mind the crock's! love ye fjed -
07 Oktober 2009 - 09:47
Willy:
Hey weer fijn om het mooie verhaal te lezen. Maaike ik mis je maar deze reis is iets waar je ontzettend naar verlangd hebt. Nog een fijne tijd en tot over 4 weken op schiphol. P.S. ook groetjes aan Annet. Mis je en houd van je.Dikke kus xxxx