Plan de Campagne - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Annet & Maaike - WaarBenJij.nu Plan de Campagne - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Annet & Maaike - WaarBenJij.nu

Plan de Campagne

Door: de Wampies

Blijf op de hoogte en volg Annet & Maaike

19 Augustus 2008 | Nederland, Amsterdam

De Wampies gaan op wereldreis!

We vertrekken 6 november 2008 vanaf Schiphol via London naar Los Angeles. Na een paar dagen the rich and famous te hebben bewonderd in LA, vliegen we naar Mexico City en vertrekken we vrij snel weer richting Guatamala om vanaf dan heerlijk relaxed rond te reizen en te genieten! Rond de kerstperiode hopen we ergens in Nicaragua rond te zwerven, maar ja.. dat kan natuurlijk nog zo veranderen! ;) Het idee is in ieder geval om Guatamala, Honduras, Costa Rica, Nicaragua en Panama aan te doen.

Midden januari 2009 maken we nog even een pitstop in Las Vegas, bedoel als we dan toch in de buurt zijn... gaan we daar genieten van een weekje pure luxe en het weerzien van de gastfamilie en vrienden van Maaike. Na een weekje gaan we met de auto terug naar LA en vliegen we door naar het bounty-eiland Samoa, een eilandje in de Carribean. Hier gaan we een weekje het ultieme bounty-eiland-gevoel naar boven halen en maximaal chillen!

Na ruim een week van dit gevoel te hebben genoten, vliegen we op Annet's verjaardag naar New Zealand, om hier vervolgens minimaal een maand rond te trekken en wellicht ook nog een paar weken druiven te plukken. Of wie weet wel op boerderijen werken en al rondtrekkend van boerderij naar boerderij New Zealand te zien. Of misschien dat we toch een campertje huren... wie weet, wie weet...

Daarna vertrekken we naar Australië om ook daar vervolgens een maand rond te trekken. Eigenlijk willen we dan ook nog naar Bali en Lombok, mocht ons budget dan nog toereikend zijn. Maar om dat te weten te komen, moet je natuurlijk gewoon deze site in de gaten houden! :D

Dan vliegen we begin mei (zoals het er nu naar uitziet) naar Japan om daar eens even de Japanse tradities van dichtbij te bekijken en de echte Sushi te proeven.

Deze data zijn allemaal optioneel, het zou dus zomaar kunnen dat we ergens langer blijven (het ticket is
tenslotte een jaar geldig en kosteloos te wijzigen..dus tot.. ??? In ieder geval uiterlijk 6 november 2009)

Stay tuned with the Wampies on tour! :D

• 21 Augustus 2008 - 14:53

Lotti:

Zaailand is gonna leave Europe!!!!!! :)

• 22 Augustus 2008 - 14:25

Gienie:

jeeeeetje niet zolang weg blijven hoor!!!!!

• 22 Augustus 2008 - 15:59

Lam:

ast de kop er maar bij houst.

• 24 Augustus 2008 - 02:38

Lourens:

Wauw heel tof dames, eerst ff een laatste keer party-en in LWD! ;)

• 25 Augustus 2008 - 09:38

Rieke:

jullie weten het he dames; de monybelt op de buik dragen! eerst los gaan op en rond het zaailand!

• 26 Augustus 2008 - 19:35

Debora:

Hey meiden,
    Klinkt super allemaal!
    Ga zeker de site in de gaten houden ;-)
    X Debje

Dikke knuf!

Anouk, Karlijn en Katja

• 05 September 2008 - 18:12

Lisette:

Morgen over 2 maanden.... hmmmm, ruilen?!
    Geniet ze en ik ga de verhalen zeker volgen!
    liefs Lisette

• 17 September 2008 - 09:09

Martin Heeres:

Mooi man, geniet ervan!!!

• 24 September 2008 - 08:18

Riggie:

Op verzoek van de Molster een bericht van Richt: de trip ziet er fantastisch uit dames! Uiteraard zal ik vanaf 6 november de ontwikkelingen op de voet volgen.

xx

• 25 September 2008 - 20:21

Karin:

Hee cool, 2 dagen later gaan wij ook naar de USA, iets noordelijker dat wel en 1 december gaan wij dan weer gewoon terug naar Nederland. Maar geniet ervan meiden....

• 30 September 2008 - 14:16

Jenneke Groot:

Heel veel plezier op jullie wereldreis

Martin jenneke en kids

• 30 September 2008 - 17:07

Jennifer:

OMG ik ben zo jealous! jij loopt gewoon een beetje de hele wereld rond te reizen en ik zit hier in nederland vet desperate te zijn en geen sociaal leven te hebben omdat ik mijn p zonodig in 1 jaar wil halen. moeehhh caribbean...mexico city..japan...bah! have fun en...tot zaterdag? xoxo

• 30 September 2008 - 18:26

De Van Eerdjes:

Gave trip.
    Een strandweek past zeker niet in de planning?grapje
    We gaan het zeker volgen.Heb het al bij de favorieten staan.
    Heeeeeel veeeel fun op jullie reis. Groetjes van de brabo's

• 02 Oktober 2008 - 11:29

Mirjam:

heel veel plezier en lekeker genieten en leuke dingen contacten enz op doen
    ik blijf jullie volgen
    gr mirjam

• 03 Oktober 2008 - 17:25

Fjed:

Heey lieve Wampies,
    Gaat nu echt spannend worden hè, Ik ga jullie volgen als een trekvogel, (in de kuise zin van het woord dan hè) Maar laat ik er niet achter komen dat ik jullie moet redden hoor! alvast veel plezier en ben benieuwd. P.S. vergeet niet waar je auto staat hè Mollie hihi. Groetjes en liefs Fjed

• 26 Oktober 2008 - 13:08

Miek:

nog heel even en dan kan de koffer eindelijk gepakt worden.... ik ga jullie verhalen zeker volgen!! heel erg veel plezier!!
    groetjes Miek

• 30 Oktober 2008 - 18:43

Barbalalaaaa:

Allerliefste ex-collegaatje en vriendinnetje!!
    Super veel plezier!!! en ben stiekem wel jaloers op jullie mooie reisje! Weet zeker dat het helemaal te gek geef vet en vooral wampie gaat worden!!
    Tot over een jaar, dan staat de Grolsch al koud!!

• 03 November 2008 - 17:28

Sanneke:

Whaaaa, had ik nog helemaal niets getypt?!! Tsss, wat een lapswans ben ik ook!

Veel plezier on tour, wat gaan jullie al snel!! Rustig aan dan breekt het lijntje niet! Groetjes aan Joseetje Roseetje en geniet er maar heeeeeeeeeuuuuuuuull erg van!

Ben benieuwd wie de nintendo ds topper is van jullie twee ;)

• 04 November 2008 - 12:59

Purno:

Hey Dames,

het is al bijna zover! Spannend hoor! Bezig met de laatste voorbereidingen zeker? Wilde jullie nogmaals ff heel veel plezier wensen op jullie supertrip! Geniet ervan! En ik ga jullie waarbenjij.nu volgen!! Have Fun en een goede reis!
    Dikke kus Purno

• 05 November 2008 - 12:48

Linda A.k.a. Peanut:

Pas goed op elkaar!

• 05 November 2008 - 19:09

Fjed:

Wouw, het gaat nu echt gebeuren meiden! eerst nog even in de westerse beschaving, maar daarna echt op avontuur.
    Blijf logisch nadenken en ga op je eerste instincten af, dat is in eerste instantie het belangrijkste. Ja natuurlijk maak ik me zorgen, maar dit avontuur moeten en gaan jullie beleven, en mocht het echt fout gaan, dan kom ik wel redden! heel veel plezier en ik blijf jullie volgen. Groetjes, dikke knuffel aan allebei, en maak er iets moois van!!!!
    Groetjes Fjed

• 05 November 2008 - 20:37

Sandra:

En dan nu eindelijk ingepakt? Heel veel plezier en ik ga jullie verhalen zeker volgen!

• 06 November 2008 - 11:43

Riggie:

De reis is begonnen!
    xx

• 08 November 2008 - 19:55

Andere Mol:

He Wampies!!!

Ben zo nieuwsgierig hoe jullie het hebben!!!!!!

Kus mol

Van Dijk:

Mooi dat 't su ken!

• 09 November 2008 - 18:14

Hanke:

Nou dames!!!!!!!!!Lekker weertje zeker....Ik ben benieuwd hoe gezellie het is... Laten jullie gauw wat zien? Tot mails! Grtoetjes van tante Hankske..

• 09 November 2008 - 19:40

Jurjen:

Heej wampies en zusje.
    Zo al lkkr op het strand van LA gelegen?wat een weertje daar heh haha.maar jullie gaan LA alweer verlaten en opweg naar het land van de tapa's haha. heel veel plezier daar geniet er lkkr van spreken jullie gauw weer.laat snel weer x een berichtje 8ter
    dikke kus broedurs
    en groetjes van BJ en jewel

• 10 November 2008 - 03:54

Aaf:

Yoehoe chicka's!! Hier een berichtje vanuit Aussie. Ik hoop dat de reis goed is verlopen. Helaas lukte het mij niet om je nog even te bellen. De afstand was toch even net iets te vanuit de outback. Natuurlijk heb ik aan jullie gedacht. Nou meiden ik hoop dat jullie nu al genieten van alle belevenissen die je onderweg tegen kan komen. Ik hou jullie site in de gaten!! Oja hoe vond je mijn ford falcon foto?? goed gekeurd?
    Geniet!!

Kus Aaf..

• 10 November 2008 - 17:45

Hee jullie daar!

Goed bezughhh ;) Molste, vet lief dat je me smste!
    Ik mis U!
    Gelukkig zag ik net een foto van spruitje en ons!

• 10 November 2008 - 17:45

Sanneke:

O ja, en ik vergeet bijna het belangrijkste.. Ik heb ze geplant... :P

• 10 November 2008 - 19:05

Willy:

Hey, even een berichtje
    van mijn. Alles oke hier,mis je wel geen kopje koffie s,avonds samen drinken. Hoop dat jullie een paar leuke dagen hebben gehad in L.A.
    Nu zijn jullie opweg naar Mexico.Laat gauw wat horen.

Liefs xxxx