Van Bier tot Babysitting! - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Annet & Maaike - WaarBenJij.nu Van Bier tot Babysitting! - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Annet & Maaike - WaarBenJij.nu

Van Bier tot Babysitting!

Door: de Wampies

Blijf op de hoogte en volg Annet & Maaike

21 Januari 2009 | Verenigde Staten, Las Vegas

Daar zitten de Wampies dan aan de bar in het huis van de gastouders van Maaike in Las Vegas. Kleine cultureshock achter de rug en heel wat kilometers in de benen en bier in het lijf! Conclusie: de Wampies are doing great!

Maar waar begin je dan met vertellen aan onze trouwe lezers daar aan de andere kant van die grote plas? We gaan terug in de tijd, gaan jullie met ons mee?

Het was kerstavond 2008 en de wampies spendeerden deze speciale aangelegendheid in de kroeg (uiteraard) van Granada te Nicaragua samen met onze Engelse vrienden (die vanaf toen tot aan Panama onafscheidelijk waren van de wampies). Een lussie salsa gedanst, wat nica libre's achter de kiezen en afterparty in een hostel, inclusief DJ, tot in de vroege uurtjes. Onze kerstavond en kerst was mooi!

Ok geachte lezers, we zullen jullie niet langer vervelen met zo'n uitgebreid gedetailleerd verslag, anders zijn jullie volgend jaar nog aan het lezen terwijl wij alweer lang en breed met de voetjes op den Nederlandsche boiem staan. Vanaf heden zullen wij in een snelvaart de afgelopen 4 weken beschrijven. Klaar voor?

Komt ie:
Oud en Nieuw: aan het strand van San Juan del Sur gevierd, na smiddags eerst een private poolparty bij veelste rijke Amerikanen te hebben gevierd die daar wonen. 's Avonds mooi feestje gehad!

ff tussendoor:
vanaf 01-01-09 tot aan 07-01-09 was Mevrouw M van Dijk zonder stem. Dit was vrij stilletjes voor beide wampies! Maar inmiddels ken ze weer op de markt staan om vis te verkopen!

Costa Rica:
Een en al genot! Wat een natuur! Van regenwouden, tot aan de Pacific Coast en als afsluiter de Carribean (inclusief Katje Schuurman + Thijs, maar dat verhaal lezen jullie later, blijf hangen lieve computerbuiskindertjes!) De Wampies zijn inmiddels verliefd op de carribean coast en missen het dan ook als een eitje zijn zout mist en het bier zijn schuimlaagje! De sfeer aan de Carribean is zoooo relaxed dat de wampies niks anders konden dan slapen, zonnen, zwemmen in den heldere wateren en uiteraard zo nu en dan biertjes drinken met onder andere onze Engelse en Australische vrienden! De Wampies hadden bedacht dat het tijd werd om wat te ondernemen en besloten zo opeens een tandem te huren. Wat een skik hadden ze! Och och och! Lammert, waar was jij op het moment dat onze achterband zo plat was als een dubbeltje?? Die onverharde wegen en kuilen doen geen goed. Wees blij dat ze in Bolsward asfalt hebben liggen. Op zoek naar een fietsenmaker (die uiteraard gesloten was, het is tenslotte de Carribean) vonden we een mooi stukkie strand en waren de Wampies content. Echter, na dit mooie stukkie strand moesten de Wampies met een gemiddeld temperatuurtje van 35 graden in de brandende zon met de dooie tandem nog 1,5 uur slepend naar huus lopen. U begrijpt lieve computerbuiskindertjes, een tandem of iets wat ook maar met actief bezig zijn te maken heeft, doen de wampies nooit weder!

Panama:
Nooit gedacht dat de Wampies met ons reistempo Panama zouden halen, maar tot op de dag van vandaag geen haartje op de kop die dr spijt van heeft! Wat een tied! De Wampies hadden 6 dagen gekregen om Bocas del Toro te ontdekken. En dat hebben ze gedaan! 5 dagen per week ladiesnight, uuteraard staan deze rasechte Hollanders met de nase vooraan als er wat gratis te halen valt. Ook hier werden we omringd door de alom bekende Engelse en Australische Matties als door een nieuwe lichting Australiers (komt het ooit goed als de Wampies in Ozzie zijn???) Geen fietsvakantie voor de wampies op Bocas, nee de snorkel kwam uit het vet. Na eerst wat dolfijntjes te hebben gezien, hadden we koers richting het koraal van Bocas. Mooi stukkie voor wat snorkelwerk. Visje, visje, visje, koraal, koraal, koraal! Beautiful!! Als je het hebt over het ware surfwahalla... this is the place to be!

Katje Schuurman + manlief Thijs:
Dachten zij even ongestoord op vakantie te kunnen en te genieten van hun welverdiende privacy... Mooi niet!!! De Wampies stonden met de nase inclusief telelens camera vooraan en hebben vrienden gemaakt met de Prive. Hou m dus goed in de gaten en check die foto's die wij van het stel hebben gemaakt (tegenover een redelijke vergoeding).

Las Vegas:
Na een lange lange reis en het slaapzakje uitgerold te hebben op het vliegveld van San Jose, zijn we hier zondagavond aangekomen. Heerlijk om zonder slippers onder de douche te staan, heerlijk om in een megagroot bed te slapen en de alcohol laten we voor wat het is op dit moment. We babysitten hier wat af op het nichtje en neefje van Maaike. Maar ach, geef ze de Nintendo DS en je hebt er geen kind aan te makken. Tussendoor doen we some serious basic shopping, aangenomen Mols bh, shirtje en oogpotlood gestolen zijn.

Aanstaande dinsdag vliegen de Wampies inclusief lijk richting het volgende paradijs: Samoa. Ok, het is dan wel geen Carribean, maar wij verwachten ons hier prima te kunnen vermaken! De BCD (duikoutfit) aanslingeren en maar eens zien hoe de wereld daar er op 18 meter diepte uitziet! 8 dagen daarna, op Mols verjaardag, vliegen we naar Nieuw Zeeland. Mooi feestje in het vliegtuig, aangezien Air New Zealand gratis alcohol schenkt!

En hoe is het in het Hollandsche? De ijzers alweer ingevet en al in de kast gelegd om over 10 jaar weer te kunnen gebruiken?
Bedankt voor jullie reacties (we stellen het nog steeds zeer op prijs om wat te horen van jullie allen op onze site) en voor de smsjes, mailtjes en natuurlijk de fanmail hier in Las Vegas!

Veel liefs en een dikke kuws (voor de sommigen voor de kopf)

Dit was het voor vandaag lieve computerbuiskindertjes. Nog geen genoeg van de wampies? Check ons beeldmateriaal!!! DAAAAAAAG!!!

• 22 Januari 2009 - 06:23

Auteurs:de Wampies:

Wij gaan nu heerlijk slapen! Succes op kantoortje daar! Ole!

• 22 Januari 2009 - 06:25

Auteurs:de Wampies:

Wij gaan nu heerlijk slapen! Succes op kantoortje daar! Ole!

• 22 Januari 2009 - 06:59

Sanneke:

Ja jaaaa, wrijf het er maar in.. Maar goed, ik zit dus gewoon weer lekker plichtsgetrouw op mijn werk!
    Wat een mooie plaatjes en een relaxtheid.. Wou dat ik daar ook was!

Jullie zijn goed bezig:
    Rustig aan dan breekt het lijntje niet!
    Ik ben er trots op.

Ben erg benieuwd naar hoe Samoa is! Dus snel weer schrijven, jullie!

Dikke pakkerd en veel plezier!

• 22 Januari 2009 - 07:06

Aimee:

Chicas!! Ik zeg MOOI verhaal... gelukkig helemaal niet jaloersmakend. Hier schijnt het zonnetje immers ook wel eens tussend e regenbuien door!

Geniet... Groetjes aan Mark en Susan... en drink met mate!

Hele dikke zoen from dutchland

• 22 Januari 2009 - 07:40

Aafbraaf:

Wampies!!!!

Oh meiden jullie verhalen zijn echt super tof. Ik geniet zo van al jullie belevenissen. Ik lig altijd weer in een deuk als ik jullie verhalen lees. De Ozzies die kunnen er wat van. Het zijn ruige beesten. Pas maar op lady's. Ze zullen jullie hier verslinden.

Wij genieten nog altijd van Australie. Vandaag heerlijke golfjes gepakt in Manly.
    Wanneer komen jullie naar Australia? Ik hoop jullie nog te zien!!! Ja Ja... ik blijf nog langer in Aussie. Waarschijnlijk midden/eind mei terug naar Nederland. Wie weet kunnen we zelfs nog samen een OZ biertje drinken en een golfje pakken. Meiden geniet!!! Tot snel.

Dikke tuut aaf.

• 22 Januari 2009 - 07:52

Elise:

Dag wampies,
    ten eerste bedankt voor jullie prachtige kaartje en verder staat alles wel in m'n mailtje.
    ik zeg dames nog heel veel plezier en ik zeg hasta la pasta tot de volgende knoop kuzz hanny, ganny, hermien(tie) hannah enz

• 22 Januari 2009 - 07:53

Regine:

potjandriedubbeltje, molster, je moet je bustehouder ook niet laten slingeren.. die wil iedereen zichzelf wel aanmeten, dat wist je van tevoren! ;)

Geniaal verhaal dames, erg relaxed.. en mooie foto's zeg! Jaloers! Hier ijzers in de kast, maar schijnt einde week weer te vriezen.. Net ff ander temperatuurtje dus.

Geniet daaro!

Liefs Regine

• 22 Januari 2009 - 15:47

Barbalalaaa:

Hey meiden!!

Ziet er nog steeds goed uit!! Ijzers inderdaad weer ingevet (en aantal verpatst op marktplaats, moet natuurlijk wel je slag slaan met de crisis ;))
    Verder alles bien met Bas, heb vandaag mijn nieuwe baan binnen gehaald bij AgriRetail, echt SUPER leuk!!!!! EN zag dat Mol leuk broekje aan heeft!! Ik heb de bijpassende bikini :D

Nou veel plezier nog!!!

Dikke kus Barbara

• 22 Januari 2009 - 16:08

Mieke:

Hee Leute!!

Mooi vehaal weer!! wil ook snel naar de zon als ik dit allemaal zie en lees!

Have fun!!

Dikke knuffel Mieke

• 22 Januari 2009 - 20:55

Reem:

Doe je ze de groeten daar in Henderson???

• 23 Januari 2009 - 08:24

Wendy:

Hoi meiden!

Haha jullie hebben weer heel wat beleefd. Geweldig!

En wow wat een mooie natuur. Prachtige foto's. In het echt is het natuurlijk NOG mooier!

Mol je BH gestolen?! Is daar een schaarste aan bh's ofzo? haha.

Nog een fijn weekend in las vegas en viel spass in Samoa!

x wendy

• 23 Januari 2009 - 09:07

Purno:

Hey Dames!! Mooi verhaal weer!! Mooi dat jullie goede zaken hebben gedaan met Privé ;-)

Have fun ladies!

Dikke kus Purno

• 23 Januari 2009 - 13:37

JO:

wat een heerlijk verhaal weer!! jullie vermaken je wel! Hier alles goed. Heb eergister voor t eerst op board gestaan in Bottrop. Skibroekje zit goed hoor maaik!! Was erg vet tot ik op mn polsje viel.....Niet gebroken maar wel zwaar gekneusd. Gelukkig heb ik nog ff om te herstellen :)

Veel plezieros nog en duikse!!

Kuwss

• 23 Januari 2009 - 18:11

Deej:

Mooi verhaal weer! en die foto's echt super. Jullie maken echt veel mee!hebben jullie nog niet gehad dat je wakker werd en dacht..waar ben ik nu? Ik ga trouwens binnenkort naar Stockholm, nog leuke tips? en is mijn groetjes ut ljouwerd kaartje nog aangekomen in Amerika?
    kusss

• 23 Januari 2009 - 18:39

Gienie:

hoi wat vieren jullie vaak feest.... prachtig.Wel zielig dat sjouwende jongetje . Konden jullie niet even meehelpen?

• 23 Januari 2009 - 20:46

Sanne:

Hey Maaike!
    Super die verhalen. Daar wordt een mens jaloers van. Genietse! En groetjes aan Mark en Susan!

• 26 Januari 2009 - 09:05

Ceetje..:

Dag Wampies,
    Na het telefoon gesprek was dit verhaal ook weer leuk om te lezen hahaha;-) ik had het al gehoord natuurlijk...En thijs is idd de klein zoon van Piet Romer van Baantjer:-):-)...

Ik ben nu ziek thuis..

Meiden veel plezier en tot snel..

Dikke kussie's aan mijn zussie en Annet

• 28 Januari 2009 - 09:44

Yvonne:

he meiden weer een fantastisch avontuur beleefd maar dar zijn we ondertussen wel van jullie beide gewend effe een vraagje lekker opgefrist in vegas hopelijk hebben jullie een goede reis gehad maar dat hoor ik nog wel veel liefs en dikke kusssss tot snel doeiiiii

• 03 Februari 2009 - 19:06

Wilma:

Heey Maaik, wat supergaaf allemaal, ik ben stikjaloers! even weekje ruilen ..... ik daar en jij hier? Je draait zo weer mee hoor. Bijna iedereen nog aan het werk!
    Have fun, ik volg jullie en kwijl! Groeten, Wilma